Over mij en De Ontspanpraktijk

Over mij

Ik ben Christel Eijsermans, moeder van 3 jongens en getrouwd met Frans. Lang geleden ben ik opgeleid tot kunsthistorica, tussen toen en nu heb ik in winkels, de zorg, een aantal redacties en als vrijwilliger op de scholen van de kinderen gewerkt.

De Ontspanpraktijk is ontstaan uit de behoefte om yoga te blijven doen nadat mijn eigen lijf de meer actieve vormen van yoga niet meer aankon.

Ik ben op zoek gegaan naar minder inspanning, grotere ontspanning, vergroten van mijn flexibiliteit, bewustwording van mijn lijf en contact met anderen in eenzelfde situatie.

Ik heb gemerkt dat het me veel meer geeft dan ik van tevoren dacht. Daar waar ik uit ‘gebrek’ aan mijn zoektocht begon, heb ik een grote rijkdom aan bewustzijn, ontspanning, toegenomen mobiliteit en innerlijke rust gevonden.

Dat gun ik anderen ook en daarom deel ik mijn ervaringen in prettige, ontspannende lessen, waar iedereen de kans krijgt om deze vaardigheden ook te ontwikkelen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren