Klankschaal ligconcert

Klankschaal Beleving                  

Aanmelden

17 september 19.30 – 21.00

Om tot een innerlijke rust te komen en je geest tijdelijk te bevrijden van allerlei gedachten die door je hoofd spelen is een klankschaalbeleving een goede methode.

Wat is een klankschaal beleving? Liggend op een zachte ondergrond, toegedekt en comfortabel, kun je helemaal ontspannen op de klanken en trillingen van de verschillende muziekinstrumenten.  Emoties kunnen loskomen of je kunt je plots heel erg verbonden voelen met jezelf en bepaalde situaties in je leven. Na een klankschaalbeleving ervaar je dat je heel ontspannen bent, lijkt het wel alsof je uren hebt uitgerust en je je dagelijkse gedachten hebt kunnen ordenen en ze een juiste plaats hebt kunnen geven.

De klanken die wij hierbij gebruiken komen van Tibetaanse Klankschalen en allerlei andere instrumenten zoals Koshi chimes, een Sansula (duimpiano), Shamanendrum, Rainstick enzovoorts… Deze leiden naar een intensieve ontspanning en je hoeft hiervoor helemaal niets te doen. Je gaat liggen en laat jezelf meevoeren door de klanken op je innerlijke reis.

Alle benodigdheden hiervoor zijn in de yogastudio. Trek wel makkelijk zittende kleding aan van rekbare stof.

Prijs: 20 euro  ( klankschaalmeditatie en thee met lekkers ter afsluiting)

Even voorstellen    

Mijn naam is Tsong-Fu Cheng en ik ben geboren in de koude winter van ’63! Allereerst ben ik moeder en partner en ook baasje van twee lieve kleine hondjes. En dochter van een moeder met Alzheimer die ondanks dat ze in een verzorgingshuis zit toch nog veel mantelzorg nodig heeft. Daarnaast ben ik nog 3 volledige dagen werkzaam en in mijn vrije tijd bezig met creatieve hobby’s. Ik doe bijvoorbeeld ook aan glas branden en glas fusen.

En uiteraard de klankschaalbelevingen uitvoeren die mij veel positieve energie van de gasten oplevert. Mijn kennis heb ik opgedaan bij Coen Tuerlings, een kei in Soundfulness, Tribal Couching en Shaman Voice. Hierna heb ik 3 jaren klankschaalbeleving en (opgiet) loyly’s in een hele grote sauna gegeven. Hier heb ik veel ervaring opgedaan van gasten die een bijzondere reis beleefden tijdens deze klankschalensessie.

En nu starten we bij De Ontspanpraktijk te Leiden ook met klankschaal belevingen om te kijken of hoe de gasten dit ervaren. Ik hoop dat u dit positief gaat ervaren en het een prettige beleving gaat vinden.

Warme groet,   Tsong-Fu