Beginners kennismakingscursus Restorative en Yin

Beginners cursussen:

Restorative Yoga op woensdag avond (26 septemer, 10 en 17 oktober)

Yin yoga op donderdagavond (27 september, 4 en 11 oktober)

Ik merk dat er bij nieuwe leerlingen een aarzeling is om naar de lessen te komen, ze hebben dit nog nooit gedaan, hoever zijn de anderen al, doe ik het wel goed etc. Daarom start ik in september met 2 kennismakingscursussen van 3 lessen. Op de woensdagavond een restorative cursus en op de donderdagavond een yin cursus.

Op deze avonden besteed ik extra aandacht aan onderliggende theorie, goed in de houding komen, aandacht voor jouw mogelijkheden en eventuele aanpassingen als deze nodig zijn. Daarnaast is er volop ruimte voor het stellen van vragen.

Als je nog twijfelt welke yogavorm het beste bij je past,

Restorative yoga is heel langzaam, je wordt helemaal ondersteund, comfortabel, mindfull, heel ontspannend. Terwijl je toch je hele lichaam doormiddel van de poses stimuleert.

Yin yoga is het opzoeken van je grens, daar waar je kunt groeien, kijken naar je ongemak, voelen in je lijf wat er aanwezig is en hoe je daar mee omgaat. Aan het einde van de les heb je jezelf uitgedaagd en bent helemaal ontspannen. Allemaal door middel van langzame zittende en liggende houdingen. Geen kracht vereist.

Meer informatie

Aanmelden kan eenvoudig via het digitale reserveringssysteem. De link hieronder brengt je naar de juiste pagina waar alles over aanmelden en reserveren wordt uitgelegd.

Aanmelden en reserveren