Bars Class / Behandeling

Access Bars™

Access Bars-class™
Wil je ook leren de Bars™ te geven? Dat kan in één dag!

Bij de Ontspanpraktijk kun je al met zijn tweeën de Bars komen leren. Gewoon wanneer het je uitkomt, neem contact met me op via info@ontspanpraktijk.nl om een dag in te plannen.

Op deze dag ontvang je twee sessies en geef je twee sessies.
Je ontvangt het Nederlandstalige instructieboek en twee instructiekaarten voor tijdens de sessies.
Je kunt en mag na deze klas anderen de Bars™ geven, thuis en ook in je praktijk.

Wat is Bars, wat doet Bars, wat levert Bars je op?

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je helemaal ontspannen was?

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Jouw investering is: € 270,- incl. BTW
Iedere volgende class is dit: € 135,- incl. BTW
Kinderen van 16 & 17 investeren: € 135,- incl BTW
Kinderen tot 15 jaar zijn gratis mits er een betalende volwassene bij is.

Acces Bars behandeling

Als je de werking van Bars wilt ervaren, dan ben je van harte welkom voor een behandeling, mail me op info@ontspanpraktijk.nl voor een afspraak.

Bars behandeling:   € 55,- (75 minuten)